Cautare

6006 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 alba" (3.85 secunde)
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Romania inregistra la finalul lunii mai a acestui an o datorie externa totala de 87,084 miliarde euro, in crestere cu 8,58% (6,88 miliarde euro) fata de finalul lui 2009.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei s-a contractat in cel de-al doilea trimestru al acestui an cu 0,5% fata de aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care industria a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de activitate, cu 5,9%, arata datele publicate miercuri de INS.
in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009. ... Cele mai putine locuri de munca vacante, respectiv cele mai mici rate ale locurilor de munca vacante s-au inregistrat in trimestrul IV 2009 si in trimestrul II 2010.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
In timp ce companiile se plang de faptul ca lipsa banilor lichizi din sistem le afecteaza activitatea, institutiile publice au datorii catre partenerii privati de peste doua miliarde de euro, rezultate numai din neplata facturilor.
Mircea Geoana trebuie dat afara din PSD pentru ca a lasat datorii dupa campania prezidentiala din 2009. ... Liviu Dragnea a condus europarlamentarele din 2007, Miron Mitrea localele si parlamentarele din 2008, iar Viorel Hrebenciuc prezidentialele din 2009.
Mircea Geoana trebuie dat afara din PSD pentru ca a lasat datorii dupa campania prezidentiala din 2009. ... Liviu Dragnea a condus europarlamentarele din 2007, Miron Mitrea localele si parlamentarele din 2008, iar Viorel Hrebenciuc prezidentialele din 2009.
Antreuri Salata ruseasca vinaigrette, 8 lei Zacusca de vinete coapte la foc de lemn, 9 lei Fasole batuta cu ceapa caramelizata, 8 lei Platou antreuri zacusca, fasole, salata vinaigrette, 21 lei Praz cu masline, 12 lei Stiuca umpluta, 22 lei Muschi de vitel la cuptor, servit rece 20 lei Somn afumat cu capere, ulei de masline si portocala, 22 lei Bors din peste de Dunare, 15 lei Protap Somn impanat cu ghimbir si usturoi, 29 lei Feluri principale Crap la cuptor umplut cu varza ciuperci si stafide Crap la cuptor umplut cu orez si ierburi de la Calafat, 28 lei Tocanita de ciuperci, 18 lei Sarmale de gasca, vitel si purcel, fierte in vin, 29 lei Carnaciori proaspeti, fierti in vin, 18 lei Picior de porc afumat si fiert in zeama de varza, 23 lei Felurile principale sunt servite cu garnitura si muraturi in apa de izvor Desert Cornulet cu nuca si lamaie verde, 4 lei Placinta cu mere si gutui, 7 lei Felie de gutuie in sirop, 8 lei Afumaturi la lemn de prun Slanina afumata la lemn de prun, 5 lei Carnat de capra, vitel si porc mistret, 5 lei Pastrama de gasca - o jumatate de gasca afumata, 8 lei Pastrama de rata - o jumatate de rata afumata, 8 lei Lebar, 5 lei Caltabos, 5 lei Vinul lui Dinescu Vin fiert, cupaj merlot cu cabernet sauvignon Cramposie, sec, 2009 Sovignion blanc, demisec, 2009 Feteasca alba, demidulce, 2009 Merlot, sec, 2010
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
Prin tratamente supravegheate de medic da bune rezultate in afectiunile sistemului nervos la persoane cu ameteli, nevralgii, migrene de natura nervoasa, dureri de cap, nevroze cardiace, epilepsie si apoplexie. In boli reno-genitale actioneaza eficient in caz de leucoree (poala alba), nefrite, hidropizie renala, sarcina si menopauza.
La intrunirea de la Mamaia a liderilor centrali cu cei judeteni ai partidului, ca urmare a solicitarii PSD Constanta, prin intermediul vocii prim-vicepresedintelui Nicusor Constantinescu, organizatiile cu rezultate slabe au fost "decapitate". Este vorba despre Cluj, Bihor, Brasov, Alba, care au ramas fara "greii" de alta data.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Remiza "alba" ... Noi incercam sa facem o echipa competitiva, sa jucam un fotbal placut si sa obtinem niste rezultate, in masura posibilitatilor, care sa ne mentina pe podium.
Moralul lor este bun si datorita victoriei clare, obtinute in deplasare, la Alba Iulia, iar toate acestea ma determina sa privesc cu optimism acest meci", a spus "Profesorul", pentru GdS. ... Este un lucru bun daca gandesti in perspectiva, dar noua ne trebuie rezultate acum...
Juramintele viitorilor ministri se vor depune, de acum incolo, la Palatul Parlamentului si nu la Cotroceni - urmand modelul presedintelui Trump, care a depus juramantul si a semnat decretele de numire in functie a membrilor Cabinetului la Capitoliu, si nu la Casa Alba.
google-analytics.com